Din inredningspartner för inomhus- och utomhusmiljö

På Aquelium utgår vi från våra företagkunders behov och önskemål inom textil inredning, inomhus och utomhus

Vi har mångårig erfarenhet i branschen och samarbetar med ledande tillverkare i Europa. Verksamheten omfattar design, utveckling och produktion av textilinredning för inomhus- och utomhusmiljö. Vi deltar på arrangemang och mässor runtom i Europa och håller oss ständigt uppdaterade kring inredningstrender, materialval och kvalitetskrav. 

Vi hjälper dig att hitta rätt dyna för ditt möblemang och din typ av verksamhet. Bland våra kunder finns allt från grossister, möbeltillverkare och möbelaffärer till detaljhandelskedjor, webbutiker, restauranger och caféer.

Förutom textil produkter stilsäkra inredningsdetaljer i metall, brons och keramik.

Vi tror att du som företagare behöver en samarbetspartner som med kompetens, kreativitet och kunnande kan föreslå och förverkliga idéer. Vår drivkraft är nöjda kunder och långsiktiga relationer.
Med vårt breda kontaktnät kan vi hitta lösningar för tillverkning av såväl stora som småskaliga serier, utifrån dina önskemål. Vi står för närhet till produktionen, närvaro och kvalitetskontroll genom hela produktionsflödet med korta respons- och leveranstider.

Vi kan ta fram egendesignade kollektioner, från skiss till färdig produkt. Med vår erfarenhet inom inköp, produktion och logistik säkerställer vi kvalitet genom hela tillverknings- och leveranskedjan.

KOMFORT

Rätt materialval för dina produkter.

STIL

Trendiga och stilfulla mönster och färger.

KVALITET

Europeisk textilkonfektion med personlig service.

Konsultation

Ibland kan det vara svårt att veta exakt vad man är ute efter, då hjälper vi dig hela vägen tills du fått din produkt.

Inspiration

Om du redan vet vad du behöver, har vi ett färdigt sortiment bestående av såväl kvalitetstyger som högkvalitativa färdigprodukter

Personlig service

Personlig service, snabbhet och kvalitet är bara några av anledningarna till att våra kunder uppskattar oss.

”Vår ledstjärna är komfort, stil och kvalitet hela vägen från idé till leverans”

Mihaela Aquelius | VD
Eldsjälen bakom Aquelium är Mihaela Aquelius. Hon inspireras av möten med människor emellan, platser hon besöker och naturupplevelser. Drivkraften vilar på passion för inredning, textil, mönster och färg. Hennes fokus på kvalitet har även lett till
ett allt större intresse för hållbarhet och socialt ansvar.

Mihaela vill att Aquelium ska präglas av personlig service och genuint kunnande. Företaget ska utvecklas så att det både kompletterar och skiljer sig från konkurrenterna.

Sedan 1997 har Mihaela årligen besökt SPOGA + Gafa i Köln, världens ledande trädgårdsmässa, där utställare presenterar sina innovationer för våra gröna oaser. Hon besöker också årligen Formex i Stockholm, den största mötesplatsen för nordisk inredningsdesign. En lika viktig inspirationskälla är Stockholm Furniture & Light Fair som ett forum för nordisk design, särskilt när det gäller trendspaning och nya kontakter.