Välkommen till oss!

 

Och välkommen hem till CozybyMi, en inredningsshop för inomhus- och utomhusmiljö. Det var roligt att du tittade in!

Vi är ett svenskt familjeföretag med målsättningen att erbjuda dig inredningsdetaljer för hem och trädgård från både egen produktion och från europeiska samarbetspartners. Vi önskar hjälpa dig att hos oss hitta inredningsdetaljer som gör ditt hem, din trädgård eller din lugna oas till en mysigare plats att vistas i. Med vårt handplockade sortiment önskar vi att du skall kunna sätta din personliga prägel i ditt hem, altan, balkong eller trädgård. Vi hoppas kunna erbjuda inredning efter just din stil och budget.

Vi på CozybyMi besöker mässor och leverantörer ute i Europa och håller ögonen öppna efter nya trender, stilar och inspiration. När du besöker oss skall du kunna hitta ny inspiration och nya produkter i vårt sortiment. Vi tror på variation i inredningen och värdesätter hög kvalité. Hos oss finner du både vårt klassiska sortiment med produkter som vi sålt sedan några år tillbaka och som våra kunder uppskattar, men också korta serier, produkter som säljs bara under en begränsad tid, som vi tillverkar i trendiga mönster och färger.

De artiklar vi utvecklar själva är producerade i Europa. Både arbetskraften, tygerna och insatsmaterialet är europeiska. Närheten till produktionen gör att vi kan utveckla produkter i snabb takt och kan anpassa oss till rådande trender.

Har du andra önskemål eller hittar du inte riktigt vad du behöver i vårt sortiment, hänvisar vi till den delen av vår webbshop där du kan designa och skräddarsy din egen dyna eller kudde med hjälp av våra verktyg. Kort tid därefter levererar vi din beställning enligt dina önskemål.